Межбанковский курс валют Межбанковский курс валют Межбанковский курс валют
eZona.org - онлайн видео-каталог

08.09.2009

Аукционы продолжаются

Повідомлення
Національний банк України оголошує проведення аукціону з продажу іноземних валют за гривні.
Дата проведення аукціону: 10 вересня 2009 року.
Іноземна валюта, за якою укладатимуться угоди на аукціоні: долари США.
Тип операції: продаж.
Мінімальна сума заявки: 10 тис. дол. США.
Заявки мають бути подані в електронній формі за допомогою програмного комплексу “Система підтвердження угод на міжбанківському валютному ринку України Національного банку України” до 10 години за київським часом 10 вересня 2009 року. Заявки подаються за формою, визначеною пунктом 2.5 Правил функціонування Системи підтвердження угод на міжбанківському валютному ринку України Національного банку України та перерахування (зарахування) коштів за окремими операціями з іноземною валютою і банківськими металами, затверджених постановою Правління Національного банку України від 10.08.2005 № 281, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 29.08.2005 за № 951/11231 (зі змінами).
Курс гривні до іноземної валюти зазначається в заявці з точністю до двох знаків після коми.
Кожен банк має право подати з визначенням цільових потреб одну заявку.
Розмір бронювання грошового забезпечення в національній валюті для оплати іноземної валюти (у відсотках): повинно складати 100% за визначеним банком курсом.
Грошове забезпечення в національній валюті для оплати іноземної валюти перераховується на рахунок Національного банку України 47444992702 з призначенням платежу “Участь у валютному аукціоні” до 16 години за київським часом 9 вересня 2009 року.
Національний банк України попереджує, що до участі в аукціонах не будуть допущені банки:
- які не внесли грошове забезпечення в національній валюті і не подали заявки у встановлені терміни;
- з якими не укладена (призупинена, розірвана) Генеральна угода про порядок проведення операцій на міжбанківському валютному ринку України, і які порушували умови проведення валютних аукціонів і на вимогу Національного банку України не повернули кошти.
Заявки на продаж невикористаної за призначенням іноземної валюти, купленої на попередньому аукціоні, мають бути подані в електронній формі за допомогою програмного комплексу “Система підтвердження угод на міжбанківському валютному ринку України Національного банку України” до 10 години за київським часом.
Система підтвердження угод 10 вересня 2009 року буде функціонувати з 9 до 16 години.


Сегодняшний аукцион просадил курс доллара вниз, повотрится ли ситуация после очередного аукциона узнаем завтра.

Комментариев нет:

Отправить комментарий


Украинская Баннерная Сеть